Volkswagen Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Vad är privatleasing? 

Privatleasing är det enkla bilägandet. Du behöver inte betala hela bilens värde eller betala någon kontantinsats för ett billån - utan du har istället en månadskostnad som du betalar. Månadskostnaden baseras på en rörlig ränta och leasingavtalet beräknas på en avtalstid om 36 månader ihop med den valda körsträckan (minimum 1500 mil/år). Vill du anpassa avtalet är du välkomna att kontakta oss så kan vi se över den möjligheten ihop med dig - det för att hitta det avtal som passar dig som bäst.

 

Alla Volkswagens modeller går att privatleasa. 

 

Varför väljer man att privatleasa istället för att köpa? 

Det finns flera fördelar med privatleasing mot att köpa bilen utöver just finansieringslösningen som medför att du inte behöver ha en stor summa pengar direkt för att ha en ny bil. Gillar du att alltid ha det senaste och gillar att ersätta det för att prova något nytt kan privatleasing vara något för dig. Leasingavtalet medför att du efter avtalets löptid kan prova på en annan modell för att se vad den går för. Efter att avtalets löptid har passerat och du hämtar ut din nya bil för privatleasing behöver du inte, som vid det ”traditionella” bilägandet, oroa dig för bilens värde. Du lämnar bara tillbaka den i helt skick. Köp inte - kör bara.

 

I det enkla bilägandet ingår serviceavtal, vägassistans och nybilsgaranti i månadskostnaden. Serviceavtalet garanterar dig Volkswagen Originalservice - service av specialutbildade mekaniker med alla specialverktyg för din Volkswagen. Denna service ger dig även efter servicen en förlängd mobilitetsgaranti via en auktoriserad verkstad. Vägassistans innebär att du får hjälp på plats om din bil blir akut okörbar. Dygnet-runt-service oavsett vart du befinner dig. Nybilsgarantin innebär att du alltid leasar en ny bil och alltid omfattas av Volkswagens nybilsgaranti som omfattar hela avtalstiden - det ska vara tryggt att ha en Volkswagen.

 

Vi vill inte att det enbart ska vara enkelt att äga och serva din bil utan vi vill även erbjuda ett heltäckande ägandeskap så att du kan samla allt på en enda faktura hos oss. Vi erbjuder dig därför en rabatt på 25% av premien för en Volkswagen Försäkring. Smidigt och enkelt. Det behöver inte vara svårare än så med ett bilägande.

 

Hur vanligt är det att privatleasa? 

2009 var året när privatleasing försiktigt nosade sig in på marknad med cirka 3% av de svenska bilköparna som valde privatleasing. Sedan dess har siffran stadigt ökat. Att leasa blir vanligare och vanligare. År 2018 var det hela en av tre nybilsköpare som valde privatleasing framför andra sätt att köpa eller finansiera sin nya bil. I åldern 26-35 år 2018 valde mer än 50 procent privatleasing.

 

Den stigande andelen av nybilsköpare som valde privatleasing under slutet av 2018 indikerar att privatleasingaffären har nått en stabilitet som påverkas mindre av tillfälliga dippar såsom den som var från juli månad och framåt (bland annat på grund av bonus malus). En dipp som starkt påverkade bilmarknaden som helhet. En förklaring till privatleasingsaffärens stadiga ökning trots tillfälliga dippar, kan vara uppbyggd av tidigare god försäljning som medför att privatleasingbilen byts ut och det oavsett om nya skattesystem kommer till eller inte.

 

Hur ser framtiden ut? 

Det finns enligt Lars Lieberg, bilhandelsansvarig på MRF, inga tecken som tyder på att det blir några större förändringar av privatleasingnivåerna, men man ska inte bli förvånad om en fortsatt tillväxt av andelen privatleasing sker framöver. Fler och fler upptäcker produkten och vill gärna fortsätta med den, så länge ett likvärdigt erbjudande finns att tillgå i samband med bytet av sin privatleasade bil.

Privatleasing: 
Ja

Jag är intresserad

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy

Kontaktpersoner

Nordemans Bil Örnsköldsvik

Fredrik Branthsson
Märkesansvarig - Volkswagen
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
fredrik.branthsson [at] nordemansbil.se
Niklas Jonsson
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
niklas.jonsson [at] nordemansbil.se
Victor Lindmark
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
victor.lindmark [at] nordemansbil.se
Hans Söderberg
Verkstadschef, Volkswagen och Volkswagen Transporter
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
hans.soderberg [at] nordemansbil.se
Mattias Edlund
Servicerådgivare, Skoda
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
mattias.edlund [at] nordemansbil.se

Nordemans Bil Lycksele

Håkan Forsberg
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
hakan.forsberg [at] nordemansbil.se
Fredrik Forsberg
Säljare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
fredrik.forsberg [at] nordemansbil.se