Kvalitetsservice och reparationer för äldre bilar till bra pris

Kvalitetsservice och reparationer för äldre bilar till bra pris

Den som köper en ny bil vänjer sig snabbt vid paketlösningar kring service och reparationer,  men när bilen är åtta-tio år är det lätt att omsorgen försämras radikalt.
– Med Ekonomiservice vill vi göra något åt det, säger Krister Westman, verkstadschef på Nordemans Bil Örnsköldsvik.

 

Ett långsiktigt femstjärnigt bemötande

Tanken med Ekonomiservice är att förlänga det trygga bilägandet trots att bilen börjar bli några år och med priser som verkligen tål att jämföras. Vi riktar oss därför till bilägare med bilar som är åtta år eller äldre.
 

– Vi har alla originalverktyg, utbildade tekniker, lyftar, originalreservdelar, däckverkstad med mera. Dessutom kan vi ju allt om bilen, säger Krister Westman, Nordemans Bil.
 

Idén är alltså att ge ett alternativ till den schemalagda service som en ägare med relativt nya bilder är vana vid, detta till ett vettigt pris.

 

Hos Nordemans i Örnsköldsvik utförs ekonomiservice i samma lokaler som däckverkstaden. Här är vi auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen transportbilar, Saab, Opel, Chrysler, Jeep och Dodge.

 

Hos Nordemans i Lycksele är vi auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen transporter.

 

Välkommen!

 

 

Direktlänkar

www.opel.se

www.chevrolet.com

www.chrysler.com

www.jeep.se

www.dodge.com

 

Volkswagen Basservice & Skoda Basservice
Din Volkswagen är konstruerad för ett långt och friktionsfritt liv. Regelbunden service är den bästa formen av omtanke du kan visa din bil, även när den har blivit lite äldre. Så låt de som kan din Volkswagen bäst ta hand om den när det är dags för service. För dig som äger...
Nu från Från 1895 kr inklusive vägassistans

Nordemans Bil Örnsköldsvik

John Westin
Servicerådgivare Ekonomiverkstad
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
john.westin [at] nordemansbil.se
Tommy Wester
Säljare, Grossist och Däck
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
tommy.wester [at] nordemansbil.se
Mobiltetsgaranti
Du blir aldrig stående Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Volkswagen, Audi, Skoda eller VW Transportbil. Dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och får hjälp med bärgning etc., förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/LongLifeservice. Följ länken för att hitta rätt nummer för just ditt märke!