Service 360

Service 360 är en avtalsportfölj som ger dig full flexibilitet att anpassa ditt serviceavtal efter ditt fordon behov. Vi förstår vikten av att ha hög tillgänglighet och produktivitet samt de utmaningar som du möter i din dagliga verksamhet. Därför bygger vi serviceplanen tillsammans med dig, vilket ger oss möjligheten att skapa ett skräddarsytt avtal som är perfekt anpassat efter dina förutsättningar.

Vi erbjuder avtalen Start, Drive, Cruise eller ProCare som är utformade för att passa varje behov. Oavsett vilket avtal du väljer inkluderas de grundläggande delarna av underhåll för chassit. Dessutom finns det flera tillval som du kan anpassa för att passa dina specifika behov och verksamhet.

För att optimera underhållet övervakar vi ditt fordon och samlar in data om dess skick. Baserat på denna data analyserar vi vilket underhåll ditt fordon behöver och schemalägger de olika servicemomenten vid samlade tillfällen för att på bästa sätt ta hand om fordonet. Vi sätter din verksamhet i fokus och strävar efter att ge dig den mest effektiva och skräddarsydda lösningen.

Start

Start är det perfekta avtalet för dig som värdesätter regelbundet underhåll av din lastbil, släp eller efterfordon. Med detta serviceavtal får du det grundläggande underhållet och har flexibiliteten att välja tillägg som bäst passar ditt fordon och dina behov. I samarbete med våra serviceexperter skapar du din egen skräddarsydda underhållsplan.

Drive

Med Drive-avtalet får du inte bara underhåll för ditt fordon utan även reparation av slitageskador på drivlinan. Det här avtalet ger dig möjligheten att optimera din tid på vägen genom Max24, som ger dig extra trygghet genom att vi garanterar att ditt fordon kommer vara körklart inom 24 timmar vid oförutsedda driftstopp.

Cruise

Cruise-avtalet erbjuder dig en komplett lösning som täcker både reparationer och underhåll av ditt fordon till en fast kostnad. Med detta avtal får du den bästa möjliga servicen eftersom den skräddarsys utifrån den data som samlas in från ditt fordon. Cruise inkluderar även Max24-förmånen, vilket innebär att vi garanterar att ditt fordon kommer vara körklart inom 24 timmar vid oförutsedda driftstopp. Denna kombination ger dig trygghet och kontroll över din ekonomi genom fasta kostnader, vilket gör det lättare att hantera ditt fordon och företagets utgifter.

ProCare

Med ProCare erbjuder vi dig ett omsorgsfullt serviceavtal som inkluderar reparationer, underhåll och noggrann övervakning av ditt fordon. Vi genomför kontinuerliga analyser av din lastbil, vilket gör att vi kan identifiera behovet av förebyggande komponentutbyten och i förväg varna dig för eventuella kommande avbrott. Med detta avtal garanterar vi naturligtvis att ditt fordon är körklart inom 24 timmar vid oväntade driftstopp. ProCare ger dig den största möjliga tryggheten.