Scania Assistance

Oavsett var du är finns Scania Assistance till hands dygnet runt årets alla dagar. Med ett telefonsamtal kommer du i kontakt med en professionell servicesamordnare som kan din Scania och talar ditt språk. Så om det oväntade skulle inträffa finns det alltid någon som kan hjälpa dig.

Problemidentifiering och snabb hjälp

När ett problem uppstår med ditt fordon informerar vi dig om hur vi kan hjälpa dig och ungefär hur lång tid det kommer att ta att åtgärda. Om det behövs skickar vi snabbt ut ett servicefordon som är utrustat med de delar som passar just ditt fordon och de nödvändiga verktygen, oavsett var du befinner dig.

Effektiv åtgärd och arrangemang

Vårt dedikerade serviceteam påskyndar processen genom att ordna verkstadsuppskattningar och hantera garanti- eller kreditkontroller åt dig. Om andra tjänster är involverade ser vi till att rätt åtgärder vidtas vid rätt tidpunkt för att minimera avbrottstiden, så att du snabbt kan återgå till din verksamhet.

Omsorg om alla behov

Vissa oväntade stopp inträffar på otippade platser eller kräver längre tid för att lösas. I sådana fall ser vi till att ordna ett tillfälligt ersättningsfordon och erbjuder hjälp med boende eller researrangemang för att underlätta situationen. Vi tar hand om alla detaljer som behöver ordnas, så att du kan känna dig lugn och säker under hela processen.