Verkstad

Vi är stolta över vår kompetenta och dedikerade personal på våra fullserviceverkstäder i Örnsköldsvik och Lycksele. Med vårt team av servicetekniker, kundmottagare och reservdelsutlämnare får du alltid professionell och personlig service.

Vi är övertygade om att vår styrka ligger i att vi tar hand om våra medarbetare, och vi är särskilt stolta över att vara en fantastisk arbetsgivare för nyutexaminerade mekaniker. För oss är det inte bara jobbet som räknas, utan även relationerna vi bygger. Vi strävar efter att lära känna våra kunder och deras unika behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och se till att du känner dig trygg och nöjd med vårt arbete. När du väljer Bilnord kan du vara säker på att vi också tänker på miljön. Vår miljöcertifiering visar vårt åtagande att minimera vår påverkan på naturen. Vi arbetar med refill och sopsortering för att göra vår del för en bättre framtid. Vi är inte bara specialiserade på lastbilar och lastbilssläp, utan vi har även en expertavdelning för industri- och marinmotorer.

Med vår kompetens inom Scania-motorer kan du känna dig trygg när du anlitar oss för service och garantireparationer. Vi har kunder inom olika branscher, som BAE Systems Hägglunds, Örnsköldsviks kommun och Dockstavarvet.

En av våra stora fördelar är att vi erbjuder efterkontroller ackrediterade av SWEDAC, vilket innebär att du inte behöver besöka Svensk Bilprovning för återkontroll. Det sparar tid och ansträngning för dig som kund och är bara ett exempel på hur vi strävar efter att göra det lilla extra för dig. Så kom till Bilnord, din personliga verkstad där vi tar hand om både dig och din lastbil med omtanke och expertis. Vårt team ser fram emot att välkomna dig till vår familj och visa varför vi är kända för vårt personliga engagemang och exceptionella service.