Senaste leveranserna

Välkommen till Bil Nord, där vi inte bara säljer lastbilar, vi skapar minnen och berättelser för livet. Sedan några år tillbaka har vi haft traditionen att föreviga varje försäljning genom att ta bilder av de nöjda kunderna och deras färdigutrustade lastbilar. Det är en del av vårt sätt att fira och dela glädjen med våra kunder när de tar steget mot nya äventyr på vägarna.

Kanske står du själv inför beslutet att investera i ett nytt fordon? Vi står här redo att guida dig genom denna spännande process. Vi vet att varje kund har sina unika behov, och det är där vi kommer in. Kontakta oss och berätta om dina specifika önskemål och krav, och tillsammans kan vi diskutera fram den absolut bästa lösningen just för dig. Hos Bil Nord handlar det inte bara om att sälja lastbilar, det handlar om att hjälpa dig att göra den perfekta affären som matchar dina ambitioner och förväntningar.

Vår passion för lastbilar genomsyrar allt vi gör. Varje färdigutrustad lastbil som lämnar vår verkstad är som ett konstverk för oss, och vi är lika stolta över varje individuell leverans. Varje lastbil representerar inte bara kvalitet och prestanda, utan också ett löfte om pålitlighet och framgång på vägen.

Vi är stolta över att vara en del av våra kunders resa och tillsammans skapar vi minnen som varar livet ut. Nedan kan du ta en titt på några av de färdigutrustade lastbilar vi har levererat, var och en med sin egen unika historia att berätta. Välkommen till oss, där ditt lastbilsliv börjar!

Våra senaste leveranser

Palfinger AB

Scania 500R Vi har idag i Övik levererat en Scania 500R 6×2*4 till Palfinger AB. Bilen är påbyggd av Björnavagnar

Läs mer »