Verkstad

SCANIA Service

Verkstad

Våra fullserviceverkstäder i Örnsköldsvik och Lycksele har totalt 39 anställda, med servicetekniker, kundmottagare och reservdelsutlämnare. Personalen utbildas löpande genom Scania. Här finns spetskompetens inom alla delar i servicekedjan och inom såväl lastbilar som lastbilssläp. Några av våra styrkor är ramriktning, hjulinställning, tungkyla och påbyggnader.


Även industri- och marinmotorer
I Örnsköldsvik arbetar sex personer med service och garantireparationer av industri- och marinmotorer (Scania). Arbetet sker hos kund och i egna lokaler. Några av våra kunder inom detta segment är BAE Systems Hägglunds, Örnsköldsviks kommun och Dockstavarvet.


Ingen ombesiktning
Nära hälften av de jobb vi utför i Lycksele och Örnsköldsvik är efterkontroller. Vi kan reparera och efterbesikta din lastbil, utan att du behöver göra en återkontroll hos Svensk Bilprovning. Vi är ackrediterade av SWEDAC för för efterkontroller, färdskrivare och hastighetsregulator.


Vi tänker på miljön
Vi är miljöcertifierade, vilket innebär att vi hela tiden arbetar för att öka vår miljöhänsyn. Två exempel är arbetet med refill och sopsortering.

Parkeringsplatser uthyres!Vi har lediga parkeringsplatser i Arnäsvall innanför våra grindar.Samtliga platser har dubbla eluttag.
Nu från 10.000 kr/år
Vi hjälper dig – dygnet runt, 365 dagar om året.RING OSS NU042 - 100 100 ALLTID MED DIGOavsett var du är finns Scania Assistance till hands dygnet runt årets alla dagar. Med ett telefonsamtal kommer du i kontakt med en professionell servicesamordnare som kan din...

Försäljare | Verkstad

Bil Nord Örnsköldsvik

Tomas Johansson
Servicemarknadschef SCANIA
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
tomas.johansson [at] bilnord.se
Mattias Lövdahl
Servicerådgivare SCANIA
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
mattias.lovdahl [at] bilnord.se
Stefan Byström
Servicerådgivare SCANIA
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
stefan.bystrom [at] bilnord.se

Bil Nord Lycksele

Peter Bertilsson
Verstadschef SCANIA
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
peter.bertilsson [at] bilnord.se
Per Olov Åslund
Servicerådgivare
Tel: 0660-visa telnr
Mob: 0660-visa mobnr
per-olof.aslund [at] bilnord.se